Menü Bezárás

“Tedd mindig azt, amitől félsz.” George Bernard Shaw

Eőry Enikő

Mobil: +36 30 3707024  

e-mail: nia.enikovel@gmail.com

Eszköztáram: mivel foglalkozom és mibe tudsz bekapcsolódni?

  1. Nia – Táncalapú edzésprogram hetente 4X a Folyondár Sportközpontban
  2. Mozgásszínház – Játékos, élményalapú foglalkozások. Az érzelmek megélésének játéka drámapedagógiával, mozgással, művészettel – mindezt játékosan, élményalapú tanulással, viccesen és komolyan, életigenlően.
  3. Újratervezést tréning – ha elakadtál  Magam vagyok a KÉPESSÉG. Magam vagyok a LEHETŐSÉG. Magam vagyok a SZABAD DÖNTÉS. És te ki vagy? Döntést előkészítő és döntést megalapozó képzést kínálunk azoknak, akik újra terveznék életüket. Szembenézés, realitás, helyzetfelismerés, komoly munka, hatékony eszközök, felszabadító felismerések és élményalapú tanulás vár rád.
  4. Workshopok – Műhelymunkák A tánc, a szabad mozdulatok megtalálása, elmélyítése. Nagyon szívesen megyek vidékre és tartok mozgásra, táncra épülő programokat éppen formálódó, vagy már működő közösségeknek. Ugyanez vonatkozik az elakadással-újratervezéssel kapcsolatos témába bevezető workshopokra, tartjuk őket Budapesten és igény szerint vidéken is.
  5. Nia táborok – Értékes, nőcis, kikapcsolódós, tartalmas hosszú hétvégés program valahol vidéken, egy gyönyörű helyen. 3 napon át EGYÜTT vagyunk, felfedezünk magunkban és magunk körül értékeket. Beszélgetünk. Sokat nevetünk. Sokat táncolunk.
  6. Gyógyító kommunikáció a testeddel, egyéni foglalkozás – Ha szeretnél megtanulni a testeddel “beszélgetni”, megérteni sajátos nyelvét – ilyen foglalkozást is tartok. Ehhez időre, térre van szükséged és önmagad szerető elfogadásán keresztül vezet rögös, saját utad. Megérezni egy mozdulatot, a zsigereidből engedni mozdulni magad, egy-egy testrészedet teljes elfogadással érzékelni – olyan ez, mint amikor egy intelligens rendszer szeretne kommunikálni veled, de nem érted a nyelvét. Ez egy személyes, bizalomra épülő folyamat, amelynek célja, iránya minden esetben egyéni megbeszélés tárgya, ezeken az az órákon a tanítvány saját tempójában haladunk. Ezzel kapcsolatban keress emailben – nia.enikovel@gmail.com – vagy telefonon: +36 30 370 7024

A NIA ÓRÁK ÉS A MOZGÁSSZÍNHÁZ KURZUS HELYSZÍNE

Folyondár Vasas Sport- és Táncközpont

1037 Budapest, Folyondár utca 15.

Ha autóval érkezel, nézz körül mindkét parkolóban, mert könnyen lehet, az egyik szinte üres, a másik pedig teljesen tele van. Ha tömegközlekedsz, a Kolosy teret a 86-os, 109-es, 111-es, 160-as, 206-os, 260-as buszok, a 17-es villamos és a szentendrei Hév segítségével lehet elérni, onnan pedig a 165-ös busz jön fel Folyondárhoz. Aktuális menetrendek a BKV honlapján.

Iratkozz fel a hírlevelemre, így biztosan nem maradsz le semmi jóról!