Menü Bezárás

Bali kaland 2023

Aktív kikapcsolódás az Istenek szigetén, Niával és velem

2 turnus indul:

2023. febr.13-24; és 2023.febr.27-márc.10.

Bali kaland 2023

Dátum

1. turnus:

2023. február 13-25; 13 nap/12 éjszaka; előbb érkezés, vagy hosszabbítás lehetséges, időben egyeztetve.

2. turnus

2023. február 27 – március 11; 13 nap/12 éjszaka;      előbb érkezés, vagy hosszabbítás lehetséges, időben egyeztetve.

Helyszín

3 csillagos szállás, 2 fős bungalókban, reggelivel. A hotelnek van trópusi kertje, medencéje. 

A tábor díja

699 EURO/fő; 2022.dec.18-ig 10% Early Bird kedvezmény!

Nagy kalandra invitállak, hagyd otthon a hideget és mártózz meg az Istenek trópusi szigetén. Nem leszel egyedül, velem és egy nyitott társaságban fedezed fel Balit.
Bali igazi arcának megmutatásában az évek óta kint élő Kázé lesz a segítségünkre, aki a legautentikusabb helyeket és a Balinéz életet mutatja meg nekünk.

Az invitálás nem csak azoknak szól, akik rendszeresen járnak hozzám edzeni.
Gyere a pároddal, barátoddal, barátnőddel vagy egyedül, amit szeretnél.

Szent helyek, bulis beach bárok, autentikus éttermek és ételek,  nyüzsgő élet és nyugis óceán part – ezek mind együtt teszik felejthetetlenné az ittlétedet.
2019-ben bejártam ezt a csodálatos szigetet és teljesen elvarázsolt a dzsungel, az óceán, az ételek, az emberek – gyönyörű élményeket kaptam Balitól.
Szeretném veled megosztani azt a sok csodát, amit ott megéltem. Gyere velem, kalandra fel!

Mit tartalmaz a csomag?

Szállás, reggeli, reptéri transzfer

Az ár tartalmazza a szállást, 13 nap/12 éjszaka, 2 személyes bungalókban, amelyhez természetesen tartozik fürdő/wc is. Az árban benne van a reggeli.

Az ár tartalmazza a transzfert a reptértől a szállásig és vissza.
Segítek a repülőjegy vásárlásában, ha erre igényed van, nem mindegy mennyiért veszed.
Segítelek információval, mivel és hogyan készülj az utazásra, belépés, mire figyelj (oltások, útlevél, vízum, stb…). Folyamatosan kapcsolatban maradok veled, a jelentkezéstől egészen a hazatérésig.

Nia és tánc Balin

Az árban benne vannak a Nia edzések is.

Napfelkeltében, vagy napnyugtakor, óceán parton, egyéb táncolni alkalmas helyeken, Bali különböző, autentikus helyszínein fogunk Niázni és mozogni. 

Biztos vagyok benne, hogy soha nem fogod elfelejteni, amit ott megélsz a táncaidban.

Ha pároddal/barátoddal jössz, nem kell aggódnod, hogy addig, amíg mi táncolunk, ő mit csinál. Mert ezer dolog van Balin, amiben örömet találunk és ebből a tánc csak az egyik:))) Lazulj le és tedd, amihez kedved van. 

Mit nem tartalmaz a csomag?

Ez az egy kép fotoshop, de Balin bármi lehetséges...

A repülőjegy nincs benne a csomág árában, magadnak kell megvenned.
Amennyiben igényled, szívesen segítek.

Az árban nincsenek benne az autentikus látnivalókat tartalmazó day trip csomagok. Turnusonként 2-3-at tervezek, attól függően mire van igény. Ezek egyenként 1-2 napos kalandok: kocsival, vagy motorral megyünk (sofőrrel), várost nézünk Ubudban; eszünk mindenfelé, halászfaluban és óceán parton, a  legmenőbb vega étteremtől a legegyszerűbb helyi kajáldáig; megyünk dzsungelbe, rizsföldre, szent helyekre; megnézünk vadon élő elefántokat és delfineket, piacokat járunk, szóval tényleg belelátsz Bali valódi életébe.
A day trip csomagok ára a programoktól függően változó, 65 Euro-tól/fő, és a helyszínen, külön fizetendő.
Nagy kaland még a surf, amit oktatóval próbálhatsz ki és ha hamar ráérzel, csinálhatod egyedül is.

Szállás, étkezés, utazás és időjárás Balin

Táborunk bázisa egy jó szállás, 3 csillagos, kényelmes bungallók, gyönyörű kert medencével, reggelizővel vár bennünket. Tiszta és barátságos szállás, minden bungallóban van wifi, fürdő/wc, kis terasza a hotel trópusi kertjére és medencéjére néz. 

Az indonéz konyha nagyon finom, rengeteg mindenből válogathatsz, igazi ízorgia. Legyen benne hús/hal, vagy sem, mindenféle ételérzékenység mellett is találsz kedvedre valót, ráadásul elképesztően finomak. A trópusi gyümölcsökről még nem is beszéltem: pinkrózsaszín sárkánygyümölcs, ananász, mangó, papaya, lime, dinnyék, stb…
Balin a kaja általában olcsó és kitűnő minőségű, főleg ha ismered az autentikusabb étkezdéket, ahol leginkább a helyiek esznek.

Az utazás Balira hosszú, Budapestről a legrövidebb repülőút átszállással 17-23 óra. A regjegy árak változnak, most december közepén 320.000 Ft környékén lehet venni február vége körüli indulással. Érdemes jóval az utazás előtt megvásárolni, mert az utazás előtti 1-2 hónapban jóval drágábbak. A reptéri transzfer (oda-vissza) benne van a csomag árában.

Az időjárás Balin február-márciusban 30-32 fok. Nem kell félni az esős évszak végétől, néhányszor biztosan úgy fog esni, mintha dézsából öntenék, de legfeljebb 1-2 órát tart és nem gyakori. Egyébként csodálatos dolog a trópusi eső, meleg és éltető, én nagyon szerettem. A páratartalom Balin magas, a 30 fok körüli meleg nem tikkasztó, az óceánparton mindig enyhe szél fúj. Mondjuk én imádom a meleget, de az ottani időjárás más, egyáltalán nem hasonlít a hőérzeted az itthoni kánikulai napokéra. Nincs szükséged semmilyen meleg ruhára, éjszaka is trópusi meleg van.

Ha szeretnél további információt kapni, vagy ha már most tudod, hogy szívesen ott lennél, akkor JELENTKEZZ!