Menü Bezárás

 24 órán keresztül visszanézhető online tánc és mozgás edzések

 TÁNC ÉS MOZGÁS EGYÜTT, EGYMÁSÉRT

Hétfő – 18:30 – 19:30 
Szerda – 18:30 – 1930

Szombat – 9:00 – 10:00
Szabadtéri edzés a Margit-szigeten: péntek – 17:00-18:00
Árak: 1 alkalmas jegy – 1900 Ft, 6 alkalmas bérlet – 9500 Ft

Mit kell tenned?

 • Töltsd le a zoom.us oldalt és regisztrálj. (angol nyelvű kezelőfelülete van) 
 • Vegyél jegyet vagy bérletet.
  Árak:
  1900 Ft – 1 alkalmas jegy.
  9500 Ft – 6 alkalmas bérlet.
 • Utalással tudsz fizetni, az utalás közleményébe írd bele a neved és a számlázási címed. Ha jegyet és bérletet veszel, támogatod a kedvenc mozgásodat és ezáltal az edződet. Köszönöm:)

Hogyan tudsz részt venni az órákon?

 • Töltsd le a zoom.us oldalt és regisztrálj.
 • Válaszd ki az órarendből a számodra megfelelő órákat.
 • Küldj e-mailt a nia.enikovel@gmail.com címre az alábbi adatokkal: neved, számlázási címed.
 • Utald át az összeget az alábbi számlára:
  Eőry Enikő, CIB 10701207- 80051753-51100002
  Fontos, hogy az utalásod érkezzen be a számlámra választott óra előtt legalább 15 perccel.
 • A közleményben tüntesd fel a neved.
 • Írj nekem e-mailt, vagy sms-t a választott óra előtt 15 perccel, én köldök neked linket, amire rákattintva bekerülsz a várószobába, ahonnan beléptetlek az online órára.

Ami még fontos lehet…

Ha gondod van, keress meg bátran: nia.enikovel@gmail.com

Használd a saját neved a zoom felszínen, hogy felismerjelek és beengedjelek az online táncterembe.

Látható leszel, de le is veheted a láthatóságodat. Az oktató videójának jobb felső sarkában “pin video”opcióval kinagyíthatod az oktató képét, hogy jobban lásd. És hallani is fogjuk egymást:) A zavartalan edzés megtartása érdekében az óra elkezdésével némítsd le a mikrofonodat a gépeden, hogy élvezhesd a zenét és tisztán lehessen hallani, amit mondok. Ha teheted, kösd össze a laptopodat a TV-vel, így nagyobb lesz a vizuális felület.

Készülj fel kb. 15 perccel korábban, kapcsold be a gépedet/telefonodat és jelentkezz be a zoom “meeting” várószobájába.

A bejelentkezésed körül már öltözz fel edzőruhába, hogy időben elkezdhessük az órát. Ha elkezdődött az óra, utána már nem tudlak beléptetni, mert nem akarom megszakítani az edzést.

Az órákon saját felelősségedre tudsz részt venni. Ha bármilyen egészségügyi problémád lenne, szólj óra előtt.

Az online táncedzéseink nem lesznek olyanok, mint amit már élőben megéltünk annyiszor… Nagyon fog hiányozni a személyes jelenlét, de hálás és boldog vagyok, ha egyáltalán így, ilyen formában tudunk EGYÜTT lenni, kapcsolódni, táncolni, mozogni. Az EGYÜTTMŰKÖDÉS és a MOZGÁS EGÉSZSÉGESEN TART.  Ehhez – amennyire csak tőlem telik – alkalmazkodom. Az online óratartás komoly próbatétel: megtanulhatok másképp IS kapcsolódni, működni. Hát, én ezt gyakorlom most.

NINCS KEDVED TÖBB IDŐT A MONITOR ELŐTT TÖLTENI?

Ne aggódj, táncolni fogsz, nem pedig monitort nézni. Az online órák teljesen másképp tartom, mint a személyes foglalkozásokat. Ha teheted, kösd össze a laptopodat a TV-vel, így nagyobb lesz a vizuális felület. Csak kövesd az instrukciókat és lazulj bele a mozgásba. Üdítően fog hatni hidd el, feltöltődsz testben és lélekben.

MINDENKI ENGEM FOG NÉZNI?

Senki nem fog téged nézni rajtam kívül. A zoom felszínen a Speaker’s view-ra kattints rá, így te csak az oktatót látod, ahogy mindenki más is, az oktató pedig mindenkit lát. 

NINCS SEMMILYEN VISSZACSATOLÁSI LEHETŐSÉG VAGY KOMMUNIKÁCIÓ?

Az online órák során a résztvevőket lenémítjuk, hogy az esetleges háttérzajok ne zavarják az óra menetét. Az órák után érdemes levenned magadról a némítást és „gallery view”-ra kapcsolni, beköszönünk egymásnak, kicsit EGYÜTT vagyunk online is.

KIPRÓBÁLTAM, DE NEM JÖN BE…

Ne gondold, hogy például nekem, aki most edzőként tanítok online, ez úgy megy, mint a karikacsapás.  TANULOK. És egyre jobban megy. Adj magadnak (és nekem is) lehetőséget. Próbáld ki még egyszer. Igazad van, ez nem ugyanaz, ami volt, de ennél jobb megoldás most nem áll rendelkezésünkre. 

EGYÜTTMŰKÖDÉS

A mozgás nagyon fontos alappillére az egészségünknek. Testileg, lelkileg, mentálisan, mindenhogyan gyógyító, tudjuk ezt jól. Vagyis mindannyiunknak szükségünk van a testedzésre, az örömmel végzett mozgásra. A kedvenc mozgásformátokat tartó edzőtöknek, a stúdióknak, ahova jártatok pedig szüksége van rátok, akik részt vesztek az online órákon, mert akkor tudjuk megtartani a munkánkat és önmagunk egy részét, ha EGYÜTT TESZÜNK AZÉRT, AMIT NAGYON SZERETÜNK. A mozgásért és az aktív, egészséges életért.
Az EGYÜTTMŰKÖDÉS lényege, hogy mozogj minél többet, hogy egészséges legyél. És legyen, akivel edzhetsz, ahova majd járhatsz mozogni.

EGYÜTT, EGYMÁSÉRT

ha nehéz élethelyzetben vagy, esetleg olyan munkád van, ami miatt teljesen kiesik minden bevételed és/de nagyon szeretnél táncolni velem, kérlek írj emailt, megoldjuk.

ha megteheted, szeretnél segíteni és van rá anyagi lehetőséged, akkor támogasd azt, akinek nincs pénze. Ez úgy néz ki a gyakorlatban, hogy veszel egy plusz 1 alkalmas jegyet. A te felajánlásodhoz én úgy kapcsolódom, hogy hozzáteszek ugyanannyit, mint amit te felajánlottál, vagyis, ha veszel egy jegyet, akkor ahhoz én hozzáírok még egy alkalmat, vagyis két alkalom lesz ingyenesen elérhető. Így nem csak te segítesz, hanem én is. Ez így fair.