Menü Bezárás

48 órán át visszanézhető, egészséges, egész testet átmozgató tánc és cardio  edzések

Az online óráim videón elérhetőek, bármikor kérheted és bármikor eltáncolhatod, ahogy és amikor jó neked. Sőt, ismételhetsz is, mert egy edzéshez 48 óráig kapsz hozzáférést.
Árak: 1 alkalmas jegy – 1900 Ft, 6 alkalmas bérlet – 9500 Ft

JÓL AKAROD ÉREZNI MAGAD? MOZOGJ!
MI FONTOSABB NEKED, A KIFOGÁSAID, VAGY AZ EGÉSZSÉGED?

 • Legyen határozott szándékod és vágyad, hogy teszel a testi és lelki egészségedért, döntsd el, hogy amennyiben nem tudsz  eljönni személyesen az órákra, akkor az online edzéseket csinálod velem.
 • Vegyél jegyet vagy bérletet.
  Árak:
  1900 Ft – 1 alkalmas jegy.
  9500 Ft – 6 alkalmas bérlet.
 • Utald el a jegy vagy bérlet árát.  Az utalás közleményébe írd bele a neved és a számlázási címed. Az online órák vásárlásával támogatod a kedvenc mozgásodat és ezáltal az edződet. Köszönöm:)

Hogyan tudsz részt venni az órákon?

 • Az órák 48 óráig visszanézhetőek, vagyis egy edzést akkor és annyiszor táncolsz el két nap alatt, ahogy neked jó. 
 • Találd ki, mikor fogsz tudni edzeni és akkor kérj edzést, amikor 48 óra alatt biztosan legalább egyszer el tudod táncolni. Egyszerre több órát is kérhetsz, mondjuk heti 2 vagy 3 edzést előre.
 • Írj nekem e-mailt, sms-t, vagy üzenj messengeren, hogy mikor, melyik és hány órát szeretnél igénybevenni, én küldök neked linket, amire rákattintva megkapod a 48 óráig elérhető edzések videóját.
 • Utald át az összeget az alábbi számlára:
  Eőry Enikő, CIB 10701207- 80051753-51100002
 • A közleményben tüntesd fel a neved és a címed.

Az órákon saját felelősségedre veszel részt. 

HA TEHETED, KÖSD ÖSSZE A LAPTOPODAT A TV-VEL, A NAGYOBB VIZUÁLIS FELÜLETEN SOKKAL ÉLVEZHETŐBB AZ EDZÉS.

NINCS SEMMILYEN VISSZACSATOLÁSI LEHETŐSÉG VAGY KOMMUNIKÁCIÓ?

De igen. Vannak meghirdetett Zoom-os alkalmak, amelyek kifejezetten arról szólnak, hogy elmondhasd a benyomásaidat, vagy kérdezz, ha szeretnél.

AZ ONLINE EDZÉS IS HATÉKONY!

Adj magadnak (és nekem is) lehetőséget. KIFOGÁSOK HELYETT CSINÁLD. Igazad van, ez nem ugyanaz, mint élőben, de remek lehetőség, hogy  mentálisan és fizikailag is egészséges maradj. Jól képzett edzővel dolgozol – ez volnék én. Örömteli és felszabadító mozgást csinálsz, ez a Nia és a tánc. Nem kizáró tényező ha vidéken, vagy külföldön élsz, vagy bármilyen okból nem tudsz személyesen ott lenni velem a Folyondárban.
ÍGY IS AZ ÉLETED RÉSZÉVE TEHETED A MOZGÁST.

EGYÜTTMŰKÖDÉS

A mozgás az egyik eleme egészségünknek. Testileg, mentálisan, szellemileg, mindenhogyan gyógyító.  Mindannyiunknak szükségünk van a testedzésre, az örömmel végzett mozgásra. A kedvenc mozgásformátokat tartó edzőtöknek, a stúdióknak, ahova jártatok pedig szüksége van rátok, akik részt vesztek az élő és online órákon, mert akkor tudjuk megtartani a munkánkat ha EGYÜTT TESZÜNK AZÉRT, AMIT NAGYON SZERETÜNK: A MOZGÁST ÉS AZ AKTÍV ÉLETET.
Az EGYÜTTMŰKÖDÉS lényege, hogy mozogj minél többet, hogy egészséges legyél. És legyen, akivel edzhetsz, vagy ahova járhatsz mozogni.