Menü Bezárás

Eszköztáram: amivel foglalkozom és amibe be tudsz kapcsolódni

Ha bármilyen programom felkeltette az érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot, hívj bátran!
„Tedd mindig azt, amitől félsz.” George Bernard Shaw

Miben tudsz részt venni?  

  1. Nia – Táncalapú edzésprogram hetente 3X a Folyondár Sportközpontban
  2. Gyógyító kommunikáció a testeddel, egyéni foglalkozás – Ha szeretnél megtanulni a testeddel „beszélgetni”, megérteni sajátos nyelvét – ilyen foglalkozást is tartok. Ehhez időre, térre van szükséged és önmagad szerető elfogadásán keresztül vezet az utad. Megérezni egy mozdulatot, a zsigereidből engedni mozdulni magad, egy-egy testrészedet teljes elfogadással érzékelni – olyan ez, mint amikor egy intelligens rendszer szeretne kommunikálni veled, de nem érted a nyelvét. Ez egy személyes, bizalomra épülő folyamat, amelynek célja, iránya minden esetben egyéni megbeszélés tárgya, ezeken az az órákon a tanítvány saját tempójában haladunk. Ezzel kapcsolatban keress emailben – nia.enikovel@gmail.com – vagy telefonon: +36 30 370 7024
  3. Nia táborok – Értékes, nőcis, kikapcsolódós, tartalmas hosszú hétvégés program valahol vidéken, egy gyönyörű helyen. 3 napon át EGYÜTT vagyunk, felfedezünk magunkban és magunk körül értékeket. Beszélgetünk. Sokat nevetünk. Sokat táncolunk.
  4. Workshopok – Műhelymunkák
    A tánc, a szabad mozdulatok megtalálása, elmélyítése. Nagyon szívesen megyek vidékre és tartok mozgásra, táncra épülő programokat éppen formálódó, vagy már működő közösségeknek. Ugyanez vonatkozik az elakadással-újratervezéssel kapcsolatos témába bevezető workshopokra, tartjuk őket Budapesten és igény szerint vidéken is.

Íratkozz fel hírlevelemre!
Loading