Menü Bezárás

“Föld alattam, ég fölöttem, elég bánat már mögöttem.
Megtanultam mit kell tennem, örülni, hogy van mit ennem"
(Palya Bea - Élet)

Eőry Enikő

Mobil: +36 30 3707024  

e-mail: nia.enikovel@gmail.com

Eszköztáram: mivel foglalkozom és mibe tudsz bekapcsolódni?

  1. Nia – Táncalapú edzésprogram hetente 3X a Folyondár Sportközpontban
  2. Nia táborok – Értékes, nőcis, kikapcsolódós, tartalmas hosszú hétvégés program valahol vidéken, egy gyönyörű helyen. 3 napon át EGYÜTT vagyunk, felfedezünk magunkban és magunk körül értékeket. Beszélgetünk. Sokat nevetünk. Sokat táncolunk.
  3. Gyógyító kommunikáció a testeddel, egyéni foglalkozás – Ha szeretnél megtanulni a testeddel “beszélgetni”, megérteni sajátos nyelvét – ilyen foglalkozást is tartok. Ehhez időre, térre van szükséged és önmagad szerető elfogadásán keresztül vezet rögös, saját utad. Megérezni egy mozdulatot, a zsigereidből engedni mozdulni magad, egy-egy testrészedet teljes elfogadással érzékelni – olyan ez, mint amikor egy intelligens rendszer szeretne kommunikálni veled, de nem érted a nyelvét. Ez egy személyes, bizalomra épülő folyamat, amelynek célja, iránya minden esetben egyéni megbeszélés tárgya, ezeken az az órákon a tanítvány saját tempójában haladunk. Ezzel kapcsolatban keress emailben – nia.enikovel@gmail.com – vagy telefonon: +36 30 370 7024
  4. Workshopok – Műhelymunkák
    A tánc, a szabad mozdulatok megtalálása, elmélyítése. Nagyon szívesen megyek vidékre és tartok mozgásra, táncra épülő programokat éppen formálódó, vagy már működő közösségeknek. Ugyanez vonatkozik az elakadással-újratervezéssel kapcsolatos témába bevezető workshopokra, tartjuk őket Budapesten és igény szerint vidéken is.

A NIA ÓRÁK ÉS A MOZGÁSSZÍNHÁZ KURZUS HELYSZÍNE

Folyondár Vasas Sport- és Táncközpont

1037 Budapest, Folyondár utca 15.

Ha autóval érkezel, nézz körül mindkét parkolóban, mert könnyen lehet, az egyik szinte üres, a másik pedig teljesen tele van. Ha tömegközlekedsz, a Kolosy teret a 86-os, 109-es, 111-es, 160-as, 206-os, 260-as buszok, a 17-es villamos és a szentendrei Hév segítségével lehet elérni, onnan pedig a 165-ös busz jön fel Folyondárhoz. Aktuális menetrendek a BKV honlapján.

Iratkozz fel a hírlevelemre, így biztosan nem maradsz le semmi jóról!