Menü Bezárás

Az ELAKADÁS – ÚJRATERVEZÉS tréning gyakorlati leírása

A tréning 2 x 2 nap, két hétvége, /32 óra/. A két hétvége közötti időben un. mentor-rendszerrel párok dolgoznak együtt a vállalt feladaton. Ez alatt az idő alatt nem kevesebbre vállalkozunk, minthogy a tréning végére, minden egyes résztvevő rendelkezzen egy tervvel, amely élete egy fontos (és kritikus) területének újratervezését vagy egy új terület felépítését tartalmazza.

Amivel dolgozunk: pszichológia, önismeret, „üzleti tervezés”, mozgás, drámapedagógia, egyéni és csoportban való élményalapú tanulás.

Az Újratervezés tréningünk gyakorlati, élményalapú tréning, interaktív, lendületes, mozgalmas. Ne ücsörgésre és észosztásra számíts, hanem izgalmas játékokra, szituációs gyakorlatokra. Azon dolgozunk nagyon komolyan és életigenlően, hogy te magad találd meg azt a valamit, ami elvezet SAJÁT MAGADHOZ, az önmagadba vetett bizalomhoz, és a „KÉPES VAGYOK RÁ” ÉRZÉSHEZ. A cselekvést tanítjuk neked, ahhoz kapsz kézzel fogható segítséget, eszközöket és támaszt, hogy reálisan felmérd a helyzetedet, valóban meglásd az elakadást okozó problémát és tudj kezdeni vele valami egészen mást, mint amit eddig csináltál.  

Tény, hogy a nehéz helyzetben, krízisben lévő emberek gyakran alapos realitás-vesztésben „működnek”. A megoldási kulcsuk, sikerük vagy bukásuk kulcsa abban rejlik, hogy hajlandóak-e a realitással együttműködni, avagy sem. Szembenéznek-e a valódi problémával, vagy ragaszkodnak hamis elgondolásaikhoz, elavult hitrendszerükhöz, világlátásukhoz.  

Kommunikáció és kapcsolat –  szituációs gyakorlatokkal, tesztekkel, helyzetgyakorlatokkal mozgással. A drámapedagógia, a pszichológia és a mozgás eszközeivel segítjük a hatékony kommunikációt, önismeretet és a kapcsolat-menedzselést. Mindezt biztonságos térben, kidolgozott tematika alapján.

Te tudod, hogy neked mire van szükséged? Valóban tudod, hogy az életed melyik területén tévedtél el? Mi akadályoz abban, hogy megtaláld a helyes utat? Esetleg olyasmit szeretnél, amihez egyáltalán nem látod az odavezető utat? Mi kell ahhoz, egy réges-régi nehézségeddel végre szembenézz? Tényleg, mi kell ahhoz, hogy elkezdj valamit tenni magadért?


A
KÉPZÉS CÉLJA 

Olyan saját élményt adni a résztvevőknek, amely során a biztonságos térben, átélve és megosztva nehézségeiket (fájdalmukat, félelmüket), a fájdalom/szorongás/tehetetlenség blokkoló hatását oldva, képesek legyenek a felkínált eszközök segítségével energiájukat építő, alkotó módon használni jövendő céljaik elérésére.  

ELVÁRT EREDMÉNY: a tréning végére, minden egyes résztvevő rendelkezik egy tervvel, amely élete egy fontos (és kritikus) területének újratervezését vagy egy új terület felépítését tartalmazza.


FELHASZNÁLT SZAKMAI MÓDSZEREK

  • Önismeret, önkifejezés elősegítése – pszichológiai módszerek
  • A hatékony kommunikáció elmélete és gyakorlása
  • Test-tudat érzékelés, fejlesztés – mozgásos módszerek alkalmazása, zene, ritmus segítségével
  • Drámapedagógia –  egyéni, páros és csoportos gyakorlatok
  • Stratégiai tervezés eszközei
  • Mentorálás – egyéni házi feladatok

MITŐL VÁRJUK EL A SIKERT

A hiteles emberi, szakmai fellépésünktől. Az egyéni, átélt élettapasztalatunk és aktuális élethelyzetünk hiteles közvetítése, mint sikerkritérium.

Időkeret:

A tréning 2 x 2 nap, két hétvége, /32 óra/. A két hétvége közötti időben un. mentor-rendszerrel párok dolgoznak együtt a vállalt feladaton (támogató és számonkérő formában), amihez írásos konzultációs lehetőséget biztosítunk, résztvevőként további 1 – 1 órában. 

Részvételi díj: 80 e + Áfa. / 2500 Ft/óra/

Időpontok: 2020, febr. 15-16. ás febr. 29-márc.1.
Helyszín: Budapest, pontos helyszín hamarosan.

Ha szeretnél további információt kapni, vagy már most tudod, hogy szívesen ott lennél, akkor JELENTEZZ!