Menü Bezárás


A Nia egy táncos edzésprogram,

amit jelenleg 60 perces órákban, hetente 3X online tartok. Az órák 24 óráig visszanézhetőek.

Hétfő – 18:30-19:30 
Szerda – 18:30-1930
Szombat – 9:00-10:00
Árak: 1 alkalmas jegy – 1900 Ft, 6 alkalmas bérlet – 9500 Ft.
Az edzések 2021. Jan. 20-án indulnak.

MI A TÁNC?

A tánc ÉRZÉS. A tánc ÖRÖM. Intenzív testedzés és annál sokkal több.
Boldoggá és egészségessé tesz. A tánc MOZGÁS, amin keresztül fizikailag, lelkileg és mentálisan kelsz ÉLETRE. A táncod Te magad vagy.

MI A LEGJOBB A TÁNCBAN?

Az, hogy nincs benne semmi kényszer. ÉS MINDENKI TUD TÁNCOLNI.
Nem kell hozzá semmilyen terápia meg hókuszpókusz, egyszerűen felszabadít. A korlátlan lehetőségek tárházát nyitja meg benned. 
A tánc, a mozgás saját lényedet, saját érzéseidet, saját zabolátlan, szabad természeted hozza elő belőled. A legnagyobb erőforrásaidat.
A tánc erősebbé, formásabbá és szebbé tesz. Nem a kockahasról, a láb-popsi-fenék edzésekről beszélek. Magáról a módszerről beszélek, ahogy táncolunk, mozgunk.

Ne már, tényleg mindenki tud táncolni? 
Egy dallammal, egy ritmussal, egy mozdulattal minden ember tud kapcsolódni.

Belénk van kódolva. Az a kérdés, hogy megengeded-e magadnak ezt a kapcsolódást, vagy sem. 
Vajon hányszor hallottad, hogy ügyetlen vagy, nem jól csinálod, hogy nézel ki, ehhez túl öreg/túl fiatal vagy, neked ezt vagy azt nem szabad csinálnod, viszont bizonyos dolgokat meg kell tenned, akár akarod, akár nem?
Amikor a tánc pozitív hatásairól beszélek, akkor a hangsúly a “jó vagyok úgy, ahogy vagyok” megélésén van. A harmóniát és a szépséget belülről érzed az óra végén. Akik rendszeresen táncolnak, szépnek és vonzónak érzik magukat és ez azt jelenti, hogy szépnek és vonzónak is látszódnak. 
Ez egy folyamat, légy türelmes, ha elindulsz ezen az úton. Busásan megtérülő befektetés szeretni a tested. Szeretni önmagadat.

MIT TANÍTASZ A TÁNCÓRÁIDON ÉS A MOZGÁSSZÍNHÁZBAN?

Mindkettőben mindig és folyamatosan tanítok és tanulok is.
Széles látószögből a szabad döntést és a bizalmat tanulom és tanítom.
Játékosságot, őszinte kommunikációt, nyitottságot  rugalmasságot. 

Nem akarlak megváltoztatni, motiválni. Az nem az én dolgom, hanem a Tied. Viszont inspirálni szeretnélek. Inspirálni a mozgásra, a játékosságra, a nyitottságra, az érzelmeid megélésére, bármilyenek is azok. 

Mert a tánc és a mozgásos színjáték maga az inspiráció és a szabadság. 

Élő, lüktető kapcsolatban lenni a testemmel, az érzéseimmel az élettel. Megélni az érzéseimet, bármilyenek is azok. Az élet teljességét megengedni magamnak, az örömöket, nehézségeket , fájdalmakat, megoldásokat – a saját döntések meghozásához,  az önmagamért való felelősségvállaláshoz, és az önmagamba vetett bizalom kiépüléséhez. 

Minden tanítványom fejlődése megérint. Minden egyes tanítványom egyedülálló és csodálatos. Látom, ahogyan újra és újra felülmúlják saját magukat. Ahogyan egyre erősebbé, szebbé, magabiztosabbá és finomabbá válnak. Ahogyan egyre szabadabban és bizalommal telien mozognak az életükben.

Helyszín: Vasas Sport és Táncközpont

1037 Budapest, Folyondár u. 15.

Hétfő, Szerda

Szombat

Árak

1 alkalmas jegy – 1900 Ft / 60 perc

6 alkalmas bérlet – 11500 Ft (900 Ft kedvezmény)