Menü Bezárás

Nők. Mozgás. Együtt

Hamarosan elkezdem az online óratartást. Ezzel kapcsolatban írok most néhány gondolatot…

EGYÜTTMŰKÖDÉS
A mozgás nagyon fontos alappillére az egészségünknek. Testileg, lelkileg, mentálisan, mindenhogyan gyógyító, tudjuk ezt jól. Vagyis mindannyiunknak szükségünk van a testedzésre, az örömmel végzett mozgásra. A kedvenc mozgásformátokat tartó edzőtöknek, a stúdióknak, ahova jártatok pedig szüksége van rátok, akik részt vesztek az online órákon, mert akkor tudjuk megtartani a munkánkat és önmagunk egy részét, ha EGYÜTT TESZÜNK AZÉRT, AMIT NAGYON SZERETÜNK. A mozgásért és az aktív, egészséges életért.
Az EGYÜTTMŰKÖDÉS lényege, hogy mozogj minél többet, hogy egészséges legyél. És legyen, akivel edzhetsz, ahova majd járhatsz mozogni.

EGYÜTT, EGYMÁSÉRT
ha nehéz élethelyzetben vagy, esetleg olyan munkád van, ami miatt teljesen kiesik minden bevételed és/de nagyon szeretnél táncolni velem, kérlek írj emailt, megoldjuk.

ha megteheted, szeretnél segíteni és van rá anyagi lehetőséged, akkor támogasd azt, akinek nincs pénze. Ez úgy néz ki a gyakorlatban, hogy veszel egy plusz 1 alkalmas jegyet. A te felajánlásodhoz én úgy kapcsolódom, hogy hozzáteszek ugyanannyit, mint amit te felajánlottál, vagyis, ha veszel egy jegyet, akkor ahhoz én hozzáírok még egy alkalmat, vagyis két alkalom lesz valakinek ingyenes. Így nem csak te segítesz, hanem én is. Ez így fair.

NINCS KEDVED TÖBB IDŐT A MONITOR ELŐTT TÖLTENI?
Ne aggódj, táncolni fogsz, nem pedig monitort nézni. Az online órák teljesen másképp tartom, mint a személyes foglalkozásokat. Ha teheted, kösd össze a laptopodat a TV-vel, így nagyobb lesz a vizuális felület. Csak kövesd az instrukciókat és lazulj bele a mozgásba. Üdítően fog hatni hidd el, feltöltődsz testben és lélekben.

MINDENKI ENGEM FOG NÉZNI?
Senki nem fog téged nézni rajtam kívül. A zoom felszínen a Speaker’s view-ra kattints rá, így te csak az oktatót látod, ahogy mindenki más is, az oktató pedig mindenkit lát és figyel, adott esetben korrigál. Ugyanúgy meg van a személyes figyelem.

NINCS SEMMILYEN VISSZACSATOLÁSI LEHETŐSÉG VAGY KOMMUNIKÁCIÓ?
Az online órák során a résztvevőket lenémítjuk, hogy az esetleges háttérzajok ne zavarják az óra menetét. Az órák után érdemes levenned magadról a némítást és „gallery view”-ra kapcsolni, beköszönünk egymásnak, kicsit EGYÜTT vagyunk online is.

KIPRÓBÁLTAM, DE NEM JÖN BE…
Ne gondold, hogy például nekem, aki most edzőként kezdek tanítani online, ez úgy megy, mint a karikacsapás. Dehogy megy. Esek-kelek és TANULOK. Adj magadnak (és nekem is) lehetőséget. Próbáld ki még egyszer. Igazad van, ez nem ugyanaz, ami volt, de ennél jobb megoldás most nem áll rendelkezésünkre. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük