Menü BezárásMiért csinálom?

Hogyan csinálom?

Mit csinálok?

MIÉRT CSINÁLOM?

Mert a tánc az a dolog az életemben, amiben egyszerre vagyok a kompetens és a szabad. Imádok mozogni a közösségben, amit EGYÜTT teremtettünk és szeretem amit csinálok.

Mert tapasztalásom van arról, hogy fizikailag a mozgás/mobilitás, lelkileg az elmozdulás/fejlődés alapvető emberi képességeink és ennek átadása az egyik életfeladatom.

Mert az egyik képességem az ihlető ráhatás, az inspiráció. 

Mert nagyon nehéz élethelyzetekben is a mozgás az egyik legnagyobb segítőm és szeretném, ha te is tudnál a  a fizikai aktivitásod gyógyító erejéről.

Mert két kiszakadt porckorongsérvből kifolyólag megéltem a lelki terhelhetőség fizikai végpontjait, a mozgástalanság kiszolgáltatott állapotát –  tisztában vagyok a sebezhetőségemmel. Így vagyok képes emberként együttérezni veled és edzőként segíteni neked a mozgás örömének megtalálásában. 

HOGYAN CSINÁLOM?

Sokat táncolok és mozgok, használom a kreativitásom, egyre inkább elhiszem, hogy jó vagyok abban, amit csinálok.

Inspirálódom. 

Tudom, hogy amiben hiszek, arra képes vagyok.

Hiszek az emberi kapcsolatokban és a mozgásban.

Tudom, hogy bárki, aki igazából AKARJA, képes az életét JÓRA fordítani. 

Képes vagyok inspirálni.

Hiszek a mozgás, a test és lélek csodájában és bár sokszor megpróbált az élet, a legnehezebb helyzetekből is képes vagyok talpra állni. A kudarcokat nagyon nehezen élem meg, de újra és újra felkelek – csak megyek tovább a célom felé: a mozgás örömét, a cselekvés csodáját akarom átadni az embereknek a táncon és a közösséghez való tartozás gyógyító erejének megtapasztalásán keresztül.

MIT CSINÁLOK?

Inspirálok.

Nia táncórákat tartok.

Táborokat szervezek, ahol kilépve a hétköznapokból EGYÜTT vagyunk, táncolunk, mozgunk, értékeket mutatok meg Neked, Benned és körülötted. 

Workshopokat tartok, ahol lehetőséged van elmélyülni a táncban és a saját értékeid megtalálásában. 

Gyógyító kommunikáció a testeddel – egyéni foglalkozást is tartok. Szeretnél megtanulni a testeddel “beszélgetni”, megérteni sajátos nyelvét? Olyan ez, mint amikor egy intelligens rendszer szeretne kommunikálni veled, de nem értitek egymás nyelvét. Ez egy személyes, bizalomra épülő folyamat, amelynek célja, iránya minden esetben egyéni megbeszélés tárgya, ezeken az az órákon a tanítvány saját tempójában haladunk. Ezzel kapcsolatban keress emailben – nia.enikovel@gmail.com – vagy telefonon: +36 30 370 7024

Ha kérdésed van, vagy megosztanál velem valamit , kérlek írj nekem!