Menü BezárásMiért csinálom?

Hogyan csinálom?

Mit csinálok?

MIÉRT CSINÁLOM?

Mert imádok mozogni és mert szeretem amit csinálok.

Mert tapasztalásom van arról, hogy fizikailag a mozgás – mobilitás, lelkileg az elmozdulás – változás – fejlődés alapvető emberi képességeink és ennek a tudásnak az átadása az egyik életfeladatom. Ezt tanulom és tanítom.

Mert az egyik képességem az ihlető ráhatás, az inspiráció. 

Mert nagyon nehéz élethelyzetekben is a mozgás az egyik legnagyobb segítőm és szeretném, ha te is tudnál a három testőrödről: önmagadról, a testedről és a fizikai aktivitásod gyógyító erejéről.

Mert két kiszakadt porckorongsérvből kifolyólag megtapasztaltam a lelki terhelhetőség fizikai végpontjait, a mozgástalanság kiszolgáltatott állapotát, vagyis tudom milyen szörnyű nem tudni/merni mozogni, milyen félni a saját testemben.  
Mert immáron sokadszorra rájöttem, hogy mozgásra és cselekvésre vagyok kitalálva és ezen keresztül képes vagyok hozzáférni a saját erőmhöz. 

Mert a tánc az a dolog az életemben, amin keresztül a leginkább megélem  a szabad természetemet.

HOGYAN CSINÁLOM?

Sokat vagyok a komfortzónámon kívül, ez gyakran elképesztően nehéz, mégis születik valami új általa: fejlődöm.

Inspirálódom. 

Tudom, hogy amiben hiszek, arra képes vagyok.

Hiszek az emberi kapcsolatokban és a mozgásban.

Tudom, hogy bárki, aki igazából AKARJA, képes az életét JÓRA fordítani. Gyönyörű hivatásom van: erre inspirállak.

Képes vagyok inspirálni.

Hiteles vagyok – hiszek a mozgás, a test és lélek csodájában és bár sokszor megpróbált az élet, a legnehezebb helyzetekből is képes vagyok talpra állni. A kudarcokat nem könnyen élem , de újra és újra felkelek – csak megyek tovább a célom felé: a mozgás örömét, a cselekvés csodáját akarom átadni az embereknek a táncon, az életörömön és a közösséghez tartozás gyógyító erejének megtapasztalásán keresztül.

Szép és egészséges testem van, amit a kitartásomnak és a szenvedélyemnek – a rendszeresen gyakorolt mozgásnak is köszönhetek.

MIT CSINÁLOK?

Inspirálok.

Nia táncórákat tartok.

Táborokat szervezek, ahol kilépve a hétköznapokból EGYÜTT vagyunk, táncolunk, mozgunk, értékeket mutatok meg Neked, Benned és körülötted. 

Workshopokat tartok, ahol lehetőséged van elmélyülni a táncban és a saját értékeid megtalálásában. 

Gyógyító kommunikáció a testeddel – egyéni foglalkozást is tartok. 
Ha szeretnél megtanulni a testeddel “beszélgetni”, megérteni sajátos nyelvét –  . Olyan ez, mint amikor egy intelligens rendszer szeretne kommunikálni veled, de nem érted a nyelvét. Ez egy személyes, bizalomra épülő folyamat, amelynek célja, iránya minden esetben egyéni megbeszélés tárgya, ezeken az az órákon a tanítvány saját tempójában haladunk. Ezzel kapcsolatban keress emailben – nia.enikovel@gmail.com – vagy telefonon: +36 30 370 7024

Ha kérdésed van, vagy megosztanál velem valamit , kérlek írj nekem!