Menü Bezárás

Workshopok

Mozgás, önismeret, megtapasztalás, beépülés, kifejeződés

George Michael Dance Workshop aug. 27; Folyondár

Két óra tánc, mozgás, öröm és csurom izzadás

Táncműhely George Michael ikonikus zenéire, fókuszban a lépések-elmozdulások és a biztos alapok-állások. A biztos támasz és a biztos elmozdulni-tudás tanulása táncon és mozgáson keresztül. 

A workshop lehetőséget ad mélyebben megérezni az egyik testrészed és másik testrészed között kialakuló kapcsolatot. Mélyebben kapcsolódhatsz ahhoz a nyugodt erődhöz, energiádhoz, amely nélkülözi az erőfeszítést és görcsös akarást. Dinamika és ellazulás, az örök körforgás.  

Időpont: 2022. aug. 27; 9:00-11:00 óráig

Helyszín: Folyondár Sportközpont; Bp. III: Folyondár u. 15.

A program ára: 4900 Ft, a helyszínen fizetendő. Jelentkezni a nia.enikovel@gmail.com e-mailcímen tudsz.

Jelentkezem

A mozgáson keresztül megtalált egészség

Szeretem az érzést, amikor eggyé válok egy mozdulattal, amikor nem én táncolok, hanem magam vagyom a tánc. Szeretem az átizzadt edzőcuccom vizes érzését a forró bőrömön. Szeretem a bennem szétáradó nyugalmat és erőt. Amikor a zene bennem szól, a ritmus a hasamban dübörög.

Nagyon szívesen megyek vidékre és tartok mozgásra, táncra épülő programokat éppen formálódó, vagy már működő közösségeknek, új impulzusokat adni, inspirálni azt a tanárt, azt a közösséget, ahova megyek. Ugyanez vonatkozik az elakadással-újratervezéssel kapcsolatos témába bevezető workshopokra, tartjuk őket Budapesten és igény szerint vidéken is.

A programokról hírlevélben és a Nia Spirit Facebook oldalán értesülhetsz. Iratkozz fel a hírlevelemre és kövesd a Facebook oldalam.

Nagy szeretettel várlak:
Enikő

Iratkozz fel a hírlevelemre!