Menü Bezárás

Workshopok

Mozgás, önismeret, megtapasztalás, beépülés, kifejeződés

Műhelymunka, mozgás-tanulás, különböző témákban, előre meghirdetett időpontokban. 

2021. decemberi workshopok
A mozgás csodája: adventi táncműhelyek a Folyondár Sportközpontban


Advent három vasárnapján várlak benneteket három izgalmas mozgás-programmal:

2021. Dec.5; 11:00-13:00 óráig: A kezek mágiája
2021. Dec.12; 11:00-13:00 óráig: Csakratánc  
2021. Dec.19; 11:00-13:00 óráig: Téli napforduló ünnepi tánc

Helyszín: Folyondár Sportközpont; BP. III. Folyondár u. 15.

Szeretem az érzést, amikor eggyé válok egy mozdulattal, amikor nem én táncolok, hanem magam vagyom a tánc. Szeretem az átizzadt edzőcuccom vizes érzését a forró bőrömön. Szeretem a bennem szétáradó nyugalmat és erőt. Amikor a zene bennem szól, a ritmus a hasamban dübörög. És szeretném, ha ezt Advent vasárnapjain még mélyebben átélnéd velem.

A program ára 4000 Ft/alkalom, a helyszínen fizetendő, előjelentkezés szükséges, ide kattintva most rögtön tudsz jelentkezni:
nia.enikovel@gmail.com

Hamarosan jövök részletekkel az ABBA évzáró buliról és a januári tánc és mozgás táborról, ha még nem tetted volna, akkor érdemes feliratkoznod:

https://eoryeniko.hu/kapcsolat/

Nagyon szívesen megyek vidékre és tartok mozgásra, táncra épülő programokat éppen formálódó, vagy már működő közösségeknek, új impulzusokat adni, inspirálni azt a tanárt, azt a közösséget, ahova megyek. Ugyanez vonatkozik az elakadással-újratervezéssel kapcsolatos témába bevezető workshopokra, tartjuk őket Budapesten és igény szerint vidéken is.

A programokról hírlevélben és a Nia Spirit Facebook oldalán értesülhetsz. Iratkozz fel a hírlevelemre és kövesd a Facebook oldalam.

Nagy szeretettel várlak:
Enikő

Iratkozz fel a hírlevelemre!